آشپزخانه یکی از مکان هایی است که بانوان تایم بیشتری را نسبت به آقایان در آن میگذراند. از این رو بیشتر به فکر تغییر و تحولاتی در این بخش از خانه هستند. تغییرات آشپزخانه معمولا با عوض کردن کابینت همراه است. که برخی به دلیل هزینه های زیادی که عوض کردن کابینت میتواند برای آنها به همراه داشته باشد. از این موضوع صرفه نظر میکنند. اما باید بگوییم برای این دسته از افراد همیشه راه حلی وجود دارد. و آن هم رنگ آمیزی کابینت است. امکان رنگ کاری انواع کابینت حتی از نوع چوبی آن امکان پذیر است. در مطلب نرده چوبی در تبریز نیز به امکان رنگ آمیزی چوب اشاره شد. از این رو در ادامه مطلب همراه باشید تا بیشتر در خصوص رنگ کاری انواع کابینت اطلاعاتی را در اختیارتان قرار دهیم.
رنگ کاری انواع کابینت
انواع کابینت قابلیت رنگ آمیزی دارند. برخی بر این باورند که کابینت های ام دی اف و روکش دار قابلیت رنگ آمیزی ندارند. که این یک باور اشتباه است. هر نوع کابینت از جمله چوبی، فلزی، کلاسیک، روکش دار، ام دی اف، ممبران و غیره قابلیت رنگ آمیزی دارند. همانطور که مطلب نرده چوبی در تبریز اشاره کردیم. تنها جنس چوب در رنگ کردن کابینت تاثیرگذار است. اما به معنی غیر ممکن بودن آن نیست. برخی از کابینت ها با شرایط سخت تر و برخی با شرایط آسان تر رنگ آمیزی میشوند. در رنگ کاری انواع کابینت ها مثل ام دی اف، چوبی، روکش چوب، لمینیت باید جنس کابینت را در نظر بگیرید.
رنگ آمیزی کابینت ام دی اف
یکی از انواع کابینت آشپزخانه که مناسب ترین نوع برای رنگ آمیزی است. کابینت ام دی اف است. برای رنگ کاری کابینت ام دی اف مانند هر رنگ کاری دیگر در ابتدا باید سطح ام دی اف را بخوبی صاف و یکدست کنید. در صورت وجود متخلخل هایی در سطح آن از بتونه استفاده کنید. تا سطحی کاملا یکدست داشته باشید. بهترین نوع رنگ برای کابینت رنگ اکرولیک، رنگ گچ، اسپری رنگ است. به طور کلی رنگ با پایه روغن برای ام دی اف مناسب است. تنها نکته ای که متخصصان نرده چوبی در تبریز برای رنگ آمیزی ام دی اف توصیه میکنند جلوگیری از نفوذ رطوبت و آب به آن است.
رنگ کاری کابینت چوبی
یکی از دیگر از انواع کابینت هایی که میتوان به راحتی آن را رنگ آمیزی کرد. کابینت های چوبی هستند. کابینت های چوبی و نرده چوبی در تبریز به راحتی قابل رنگ آمیزی هستند. برای رنگ آمیزی کابینت های چوبی مانند ام دی اف باید در ابتدا سطح کابینت را سمباده بزنید. تا سطح کابینت کاملا صاف شود. سطح صاف چوب و پرایمر در رنگ آمیزی تمیز بسیار موثر است. برای رنگ کاری کابینت چوبی میتوان هم از رنگ با پایه روغن و هم از رنگ با پایه آب استفاده شود.
رنگ کردن کابینت با روکش چوب
معمولا برخی از افراد کابینتی که با روکش چوب پوشانده شده را قابل رنگ آمیزی نمیدانند. اما این یک باور غلط است. رنگ آمیزی کابینت با روکش چوب نیز همانند دیگر مدل های کابینت به راحتی انجام میشود. منتهی برای این مدل سمباده زنی کمتری نیاز است. تا حدودی که کمی از سر بودن روکش کم شود کافیست.
رنگ کردن کابینت لمینیت
رنگ کردن کابینت لمینیت همانند رنگ کاری کابینت با روکش چوب کمی سخت تر از ما بقی مدل های کابینت است. لمینیت لایه نازکی است که روی سطح کابینت را میپوشاند. لمینیت لایه نرم و بسیار صاف و صیقلی است. از این رو برای جذب رنگ باید کمی سطح آن را سمباده بزنید تا قدرت جذب آن بالا رود. برای تمیز تر شدن رنگ آمیزی کابینت کارشناسان تولید نرده چوبی در تبریز توصیه میکنند از پرایمر مخصوص کابینت لمینیت استفاده کنید.
رنگ کاری کابینت فلزی
رنگ آمیزی کابینت های فلزی معمولا از رنگ آمیزی کابینت های چوبی راحت تر است. برای رنگ آمیزی کابینت فلزی باید سطح آن را به خوبی تمیز کنید و تمام فرورفتگی های آن را صاف و یکدست کنید. اگر میتوانید درب های کابینت را قبل از رنگ آمیزی جدا کنید. به تمیزتر شدن رنگ آمیزی شما کمک شایانی میکند. رنگهای براق، برای رنگ آمیزی کابینت های فلزی گزینه بسیار مناسبی محسوی میشوند.
کلام پایانی
متخصصان تولید نرده چوبی در تبریز توصیه میکنند. اگر به فکر تغییر و تحول برای محیط آشپزخانه خود هستید. و هزینه کردن زیاد برای کابینت های جدید و مدرن برایتان مقدور نیست. بهتر است به فکر رنگ کاری کابینت خود باشید. رنگ کاری کابینت میتواند تغییر و تحولی عظیم با هزینه حداقلی برای آشپزخانه شما باشد.
این مطالب را از دست ندهید